Arhiva pentru: Aprilie, 2012

Popescu de la Alba pierde proces dupa proces

  Curtea de Apel Bucuresti si Judecatoria Sector 2 s-au pronuntat de curand in doua dosare cu implicatii in pescuitul sportiv din Romania. Pe de o parte, este vorba de procesul APCR vs. ANST, in care Asociatia Pescarilor de Crap din Romania a solicitat retragerea avizului de functionare al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv la […]

Cipica la Rainbow

Rainbow este lacul din Franta pe care orice pescar de crap viseaza sa ajunga. Aici s-au doborat mai multe recorduri mondiale. Este o balta grea, cu multa agatatura, in care crapii sunt supusi unei presiuni extraordinare, deoarece se pescuieste 365 de zile pe an. Ciprian Ene: “Această partidă de pescuit am făcut-o în Franța, pe […]

Nada pentru Zig Rig

Nada pentru Zig Rig are niște particularități aparte, pentru că, în linii mari, trebuie să facă în masa apei un nor pronunțat (care să atragă peștii și să camufleze oarecum momeala și cârligul), să aibă particule care rămân pe substrat, dar și unele care să se ridice, iar apoi să coboare. O nadă bună pentru […]

GoPro

Gopro HD Hero. Iata o camera foto/video pe care o poti monta pe barcă și filma toate partidele de pescuit. Dar asta nu e tot, camera este atât de mică și ușoară încât o poți monta și pe bărcuța de nădit, pe minciog, pe mână sau pe cap, putând filma dril-urile și fotografia peștii, fără să conteze condițiile meteo.

Cornel Rosioru despre…

Citeste un amplu interviu cu Cornel Rosioru in primul numar al revistei Pescuitul Pentru Toti. Declaratii in premiera despre Campionatul Mondial de Crap, despre AGVPS sau mumentul 0 din carpfishingul romanesc.

Foci în Delta Dunării

Pe brațul Sfântu Gheorghe a fost capturată, în anii ’60, ultima pereche de… foci sălbatice semnalate la noi în ţară. Câteva exemplare de foci monah – sau foci de Marea Neagră – au mai supravieţuit câţiva ani pe litoralul bulgăresc în regiunea Capului Kaliacra, dar în prezent specia este considerată dispărută.

Test POP UP-uri

Va propunem un test de POPUP care a urmarit cateva criterii esentiale: Culoare, Miros, Flotabilitate, Aspectul comercial, Raport calitate-pret. Care au fost concluziile puteti afla din primul numar Pescuitul pentru Toti, care se gaseste deja la chioscurile de vanzare a presei.

Baitrunnerul si frana noului model Shimano BBRLC

Despre rulmentii, tamburul, greutatea, tuningul, tamburul de rezerva sau sistemele noului model BBLRC, in comparatie cu mulineta clasica, puteti citi in nr.1 al revistei PPT. Un articol semnat Costin Popescu.

Stiti cum arata gliderele pe dinauntru?

Astăzi, oferta de pe piaţa noastră a spulberat monopolul celor de la Salmo, iar în testul nostru am ales cinci modele de slidere (glidere) sinking (scufundătoare) ce par a fi destul de populare printre pescarii de ştiucă.

Stiuci de 9 kg pe balti de 50 de lei

Pe o baltă din apropierea Bucureștiului unde taxa este 50 lei este greu de crezut că mai poți prinde o știucă de 9 kg.

Log in | Gabfire