Arhiva pentru: 2015

CLENII DIN RÂUL SECRET

Cleanul, personajul principal al acestui articol, este peștele care suportă cel mai puțin prezența omului. De aceea este și cel mai greu să te apropii cu nălucile de el.

Sarulesti, Wild At Heart

Andrei Vladeanu va recomanda cateva solutii pentru a reusi sa prindeti crap mare, pe care le puteti citi in articolul Sarulesti, Wild At Heart, in noul numar PPT.

Să fie prăjeală

Aceasta este, în linii mari, povestea pescuitului românesc, o ţară în care nu mai este niciun dubiu că pescarii au apele pe care le merită.

Pentru că… biban mare

Sunt unii bibani care se fac mari de tot. Rares Boeriu si Florin Ciortan va invata, in noul numar al revistei Pescuitul Pentru Toti, cum îi prindeţi.

PPT nr.17 – editia de toamna 2015

A aparut la centrele de difuzare a presei Inmedio, noul numar al revistei PPT, numar de toamna 2015.

PPT nr.16 – vacanta de vara 2015

A venit vacanta de vara si impreuna cu ea noul numar Pescuitul Pentru Toti. Disponibil in reteaua Inmedio, numarul 16 va propune subiecte atractive, ca de fiecare data.

Cupa Copiilor Arrow XI, lacul IOR, Titan

Inscrie-ti si tu copilul la cel mai popular concurs de pescuit alaturi de alti 250 de pitici. Tot echipamentul este oferit gratuit de firma Arrow International, arbitrajul si supravegherea sunt asigurate de APS. Va asteptam pe 31 mai, lacul IOR (Titan), Bucuresti, sectorul 3. Pe data de 31 mai anul curent, în Parcul Titan, cu […]

Redescopera Delta Dunarii cu OMV Petrom – un numar special al revistei Pescuitul Pentru Toti!

Delta este fragmentul irepetabil de țară, un tărâm al umbrelor călătoare, fie că sunt ale norilor sau ale pelicanilor, în care e un sacrilegiu să intri cu gândul necurat al sacoșei.

Log in | Gabfire