8 baitcastere de top

 

Când vine vorba despre baitcasting, prima întrebare a începătorilor se rezumă la „cât de departe lansează?“. Este o falsă problemă, peste care alte naţiuni pescăreşti au trecut de mult, pentru că nu contează lungimea lanseului, atâta vreme cât te poţi apropia, cu barca, de zona-ţintă, iar la peste 10 grame greutate distanţele, cu o mulinetă de baitcasting, din clasa medie de preţ, sunt mai mult decât suficiente, chiar şi în cazul pescuitului de pe mal.

De această dată vă propunem un top comparativ al celor mai bune opt mulinete de baitcasting, cu care au pescuit, personal, de-a lungul timpului, atât Sorin Lazea, cât şi Andrei Zabet. Veţi vedea că părerile diferă, în funcţie de ceea ce aşteaptă fiecare de la o anumită mulinetă, de experienţele personale şi, nu în ultimul rând, de performanţele „din cutie“, dar şi de „potenţialul maxim“, scos la iveală prin tuning-ul aftermarket, în cazul fiecărui model în parte.

Topul comparativ il puteti citi in numarul 3 al revistei PPT.

 

 

Postat de pe 5 Sep 2012, in categoria SPOT, TESTE. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire