A aparut PPT nr.11 – editia de primavara 2014!

11-coperta

Intr-un nou format mai accesibil, 128 de pagini – 12,8 lei, revista Pescuitul Pentru Toti nr. 11 este disponibila in retelele Inmedio si marile chioschiuri de ziare. Subiecte pe toate gusturile si toate stilurile de pescuit, informatii de ultima ora, recorduri, competitii, destinatii.

Din Cuprins:

11-cuprins-1

Spinning
La capitolul spinning Malin Musatescu pune sub lupa testului doua voblere bune de stiuca, GV Lures Stickbait si Livingston Dive Master. Ovidiu Ursachi va dezvaluie unul din secretele partidelor de pescuit cu multi salai de pe Dunare.  Calendarul competitional de spinning 2014 se anunta cel mai incarcat din ultimii ani, nu mai putin de 23 de concursuri programate pana acum. Lotul national de spinning din barca ataca anul acesta Franta la stiuca, despre pescuitul stiucii in Franta pe lacul Leman va povesteste David Mailland. Cristi Albu, la rubrica Spin, chestioneaza pescarii de competitie pentru a afla care este cea mai buna naluca soft de primavara, la salau. Eugen si Petre German testeaza noua gama Daiwa Exceler in Delta Dunarii. Lavinia Ghedan face un apel pentru salvarea pastravilor si apelor din Maramures. Pescuit old school cu Eira la stiuca, protagonist Rares Boeriu.  Florin Ciortan a pornit pe urmele celui mai cautat rapitor, arapaima. Dam si “O tura prin Delta Dunarii, cu viteza luminii” prin viziunea fondatorului asociatiei Delta Durabila, Ileana Ene Giusca. In final cateva noutati de la Efftex, care prind pesti si pescari.

11-cuprins-2

Crap
Sorin Rudeanu va da cateva ponturi despre pescuitul pe apa rece. Alex Matea testeaza noua mulineta Daiwa Tournament Entoh QD. Apele salbatice inca mai ascund exemplare record, dupa cum ne arata Sorin Ionescu. Interviu Cristi Mitrea, craparul stiucar.Trei strategii pentru trei concursuri sau cum pescuieste Bogdan Dragan in competitii. “Ai o insula in fata, cum o pescuiesti?” tehnici speciale marca George Alexandru. AV continua rubrica ABC cu o montura de exceptie, forfacul combi pe invers. Cele mai bune nade si momeli 2014, made in Romania, by Cosmin Popescu, Mircea Gheran, Vsilica Baboieru, Claudiu Popa, Gabi Tomulescu, Vladut Mateianu, Ciprian Ene, Florin Genes. 7 secrete de la Rob Huges pentru o partida de success. Dan F. Secosan testeaza nanofirele de la varga pana la feeder in mai multe partide de pescuit.

Postat de pe 8 Apr 2014, in categoria ARHIVA, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire