Allroundmarin – Samba 300

Samba este o barcă pneumatică pe care am testat-o de-a lungul timpului atât în pescuitul la răpitori, dar și la crap. Acest model de aproximativ trei metri se remarcă prin stabilitate în mers pe vânt și spațiul generos din care pot pescui două persoane, de aceea a fost cel mai bine vândut model din gama Samba. Singurul inconvenient este greutatea totală de 45 de kilograme, fiind o barcă greu de transportat de o singură persoană.

Datorită baloanelor supradimensionate și chilei gonflabile bine proporționate, Samba 300 glisează destul de rapid cu un motor de 5 cai putere, chiar dacă pot fi montate și motoare termice mai mari de până la 10 cai putere.

Dotată cu chilă gonflabilă, punte rigidă din aluminiu, lungime 2.98 m latime 1,53m, greutate  45,1kg, motorizare maximă: 10CP. Dotare standard: barcă, vâsle, pompă de picior, kit reparație, geantă pentru transport, 1 banchetă.

 

www.allroundmarin.at – Preț: 4444 lei

Postat de pe 18 Sep 2012, in categoria PPT GEAR, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire