Boilies de nota zece

Bogdan Drăgan și Ciprian Ene întorc pe toate părțile, în 10 puncte, nadele de crap. De ce cei doi ? Pentru că sunt cei mai importanți reprezentanți ai generației tinere din carpfishingul românesc. Cum așa? S-au apucat foarte devreme de pescuit la crap, au palmares în competițiile naționale și internaționale, au un portofoliu serios de capturi și – nu în ultimul rând – mănâncă boilies pe pâine. I-am adus în fața voastră la o materie pe care sigur nu au facut-o la școală. Nada de crap.

 

Bogdan Drăgan – Trei ingrediente care nu trebuie să lipsească dintr-un boilies

Fainurile de pește de înaltă calitate și extractele natural, precum GLM-ul, pudra de belachan sau betaina. Aceasta este baza mixurilor calitative. Apoi Robin Red-ul, un clasic absolut, una dintre cele mai mari găselnițe, dupa cum spune și Ken Townley. În fi ne, aminoacizii, baza nutritivă lichidă a boiliesurilor calitative.

Ciprian Ene – Aroma preferată
Am pescuit ani de zile cu Frankfurter Saussages. Combinația de Squid și fructe am folosit-o încă de acum 7–8 ani, iar acum una dintre aromele care stau la baza boiliesului meu preferat este tot cea de Squid. Am observat că este o aromă care prinde pe apele noastre în combinație cu orice mix. Mai mult, este aroma cu care am prins pe toate lacurile pe care am pescuit în străinătate.

Postat de pe 10 Jul 2012, in categoria CRAP, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 Comments for “Boilies de nota zece”

  1. Felicitari pentru articol!

  2. sebastian

    daca am avea si in Parlament asa tineri deosebiti precum sunt acesti 2 pescari,poate am duce-o si noi mai bine.Bravo baieti sunteti tari.


LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire