CARP BUSTER 3!

Care este firul de monturi cel mai folosit in aceasta perioada si care este montura preferata?

Aceasta este rubrica în care Alex Matea, campion national la 22 de ani cu lotul Nexgen, chestionează profesioniștii pe subiecte de real interes pentru orice pescar de crap, începător sau avansat. De data aceasta si-a propus sa dezvaluie tipurile de fire folosite pentru monturile de sezon de George Slave, Vali Bonto, Denis Paffoni, Bogdan Dragan.

Bogdan Dragan– Indiferent de perioada anului, folosesc Quicksilver Gold si Mantis Dark. Folosesc aceste fire indiferent de substrat si de momeala de la carlig.

Denis Paffoni– Eu folosesc numai momeli de fund, iar montura cu fluorocarbon se preteaza doar momelilor scufundatoare.

Vali Bonto– In momentul aspirarii momelii, firul moale permite carligului o intepare rapida, iar partea rigida impiedica crapul sa scuipe momela si asigura un contact rapid cu plumbul.

George Slave– Korda N-trap il folosesc atunci cand pescuiesc cu momeli flotante , pop-up, snowman sau porumb, atat la ten cat si la crap, intotdeauna legat in monturi combi.

 

Mai multe detalii despre secretele monturilor de sezon ale celor 4 intervievati ve-ti putea afla doar in numarul 3 al revistei Pescuitul pentru toti, in rubrica CARP BUSTER.

Postat de pe 27 Aug 2012, in categoria CRAP, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire