CarpBuster 4!

Care este cel mai bun cort pe care l-ați folosit?

Aceasta este rubrica în care Alex Matea, campion national la 22 de ani cu lotul Nexgen, chestionează profesioniștii pe subiecte de real interes pentru orice pescar de crap, începător sau avansat. De data aceasta si-a propus sa dezvaluie cele mai bune corturi folosite de Dan Badarcea, Coco PopescuSorin Rudeanu, Ali Motaz.

Dan Badarcea:

Cel mai bun cort pe care l-am folosit și pe care încă îl folosesc este Nash Double Top Extreme Mk2, acesta este foarte practic, se montează destul de ușor, este solid, barele de metal îl fac foarte rezistent la furtuni este foarte încăpător și intră destule bagaje în el. Deoarece are ferestre pe spate, ventilația aerului este destul de bună și astfel se poate sta destul de confortabil și vara. Am acest cort de 4 sezoane și pot spune că singurul inconvenient este transportul, având dimensiuni destul de mari atunci când este strâns.

Coco:

Senzor Comandor este poate cel mai complet cort dintre cele folosite de mine. Are un înveliș exterior foarte rezistent, un înveliș de plasă care face cortul extrem de folositor vara, se poate face umbrar, ventilarea fiind excelentă. Se comportă foarte bine în cazuri de furtuni. În condiții de temperaturi scăzute, winterskinul este necesar, ține căldură,  se doarme foarte bine și nu se face condens la interior. L-am folosit 4 sezoane și încă este bun.

Sorin Rudeanu:

Prefer un cort mai mare, care are 5-6kg în plus sau se montează mai greu, însă să fie comod și încăpător. Cel mai bun cort mi s-a părut Starbaits Traveller, foarte stabil pe timp de ploi și furtuni, cu un montajdestul de simplu și rapid, foarte încăpător și înalt. De multe ori îl foloseam fără groundsheet iar ventilarea este destul de bună, însă vara se făcea cald. 3 sezoane l-am folosit fără probleme.

Ali Motaz:

Cel mai bun cort dintre cele folosite a fost Fox Easy Dome 2 Man,foarte confortabil, se montează destul de repede, foarte stabil și rezistent la furtuni. Nu face condens în cazul diferențelor de temperatură, nu excelent atunci când este cald, însă vara nu stăteam foarte mult în el. L-am folosit timp de 3 sezoane și nu am avut probleme cu el. Singura problemă era atunci când ploua destul de mult timp, picura în el.

 

Postat de pe 15 Oct 2012, in categoria CRAP, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire