Ce mulineta sa imi cumpar?

Este o întrebare destul de frecventă pe care am primit-o în ultima vreme. Nu am putut să dau un răspuns obiectiv, deoarece eu pescuiesc exclusiv cu mulinete Daiwa, iar achizițiile mele din ultimii trei ani s-au limitat la trei Caldia CD, care nu se mai regăsesc în stocurile magazinelor de profil. (Andy Arif)

În majoritatea cazurilor când am fost nevoit să îmi cumpăr echipament nou m-am folosit de informațiile primite de la pescarii de competiție. Cred cu tărie că ei sunt cei mai în măsură să dea un sfat în materie de fiabilitate. Am tras cu ochii la sculele lor, i-am întrebat de cât timp le au sau i-am rugat să mă lase să dau o tură de manivelă la rece. Rare au fost ocaziile când mi-am cumpărat ceva pe ghicite. Așadar, ca să răspund pertinent la întrebarea articolului, am hotărât să fac un sondaj de opinie printre concurenții din campionatul național de pescuit la răpitori din barcă. Haideți să vedem ce a ieșit.

Mai precis, le-am pus pescarilor de competiție patru întrebări și am primit răspunsuri de la 33 dintre ei.
Ce mulinete folosești în competiții?
Ce mulinetă recomanzi pentru un buget mediu?
Ce mulinetă recomanzi pentru un buget minim?
Ce mulinetă îți lipsește ?

Concluzii
Cam acestea au fost statisticile obținute după câteva săptămâni de cercetare. Am întrebat mai mult de 70 de pescari care participă frecvent la competiții, dar am primit răspunsuri doar de la 33, unele mai explicite, altele scurte și la obiect. Puteți lua și asta în calcul pentru viitoarele achiziții. În final, acestea sunt cele mai folosite 173 de mulinete. Succes la cumpărături.

Autor: Andy Arif

Postat de pe 7 Jul 2017, in categoria PPT GEAR, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire