Cupa Arrow de pescuit pentru copii – de 1 iunie pescuim impreuna

Cel mai asteptat eveniment dedicat copiilor, Cupa Arrow de pescuit pentru copii, este un eveniment anual organizat de Arrow International încă din 2004 și se află la a XIV-a ediție, având înscriși de fiecare dată copii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani, pescari sau doritori să înceapă deslușirea tainelor acestui sport minunat.


Este considerată a fi cea mai amplă acțiune de acest gen dedicată celor mici cu ocazia Zilei Copilului, având drept scop promovarea pescuitului în rândul copiilor, apropierea lor de natură și educarea lor în spirit ecologic.

Acțiunea este non-profit, înscrierea în competiție fiind GRATUITĂ.


Toți participanții primesc echipament din partea Arrow International și sunt împărțiți pe două categorii de vârste, 4-10 ani și 11-14 ani. La final se acordă premii (echipamente de pescuit performante) celor care au fost mai răbdători sau norocoși.

Anul acesta vom avea o limită de 300 de participanți. Punctul de adunare și confirmare a înscrierilor este baza podului dinspre Insula Pescarilor. Ora de adunare și confirmare a înscrierilor 08:15.

Pentru ÎNSCRIERI, dar și pentru mai multe detalii, vă rugăm să apelați numărul de telefon 021.221.06.90, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:30.

Postat de pe 26 Apr 2018, in categoria SPOT, STIRI. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire