Cupa Arrow pentru copii – 1 iunie

Cupa de pescuit pentru copii este un eveniment anual organizat de Arrow International încă din 2004 și se află la a XIII-a ediție, având înscriși de fiecare dată copii în limita a 250 locuri, cu vârste cuprinse între 4-14 ani, pescari sau doritori să înceapă deslușirea tainelor acestui sport minunat.

Este considerată a fi cea mai amplă acțiune de acest gen dedicată celor mici cu ocazia Zilei Copilului, având drept scop promovarea pescuitului în rândul copiilor, apropierea lor de natură și educarea lor în spirit ecologic.

Acțiunea este non-profit, înscrierea în competiție fiind gratuită.
Toți participanții primesc echipament din partea Arrow International și sunt împărțiți pe două categorii de vârste, 4-10 ani și 11-14 ani. La final se acordă premii (echipamente de pescuit performante) celor care au fost mai răbdători sau norocoși.

Punctul de adunare și confirmare a înscrierilor este baza podului dinspre Insula Pescarilor. Ora de adunare și confirmare a înscrierilor 8:30.

Mai multe detalii și înscrieri la telefon 021.221.06.90 între orele 9-17:30, sau la mail: info@arw.ro.

Postat de pe 27 Apr 2017, in categoria SCOALA DE PESCUIT PENTRU COPII, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire