Cupa copiilor – Arrow 2014

pescuit

Pe data de 1 iunie anul curent, în Parcul Carol, se desfăşoară concursul de pescuit sportiv pentru copii “Cupa Copiilor – Arrow” . Acest eveniment este organizat începând din anul 2004, în fiecare an de Arrow International, se află la a X-a ediţie, având înscrişi de fiecare dată 250 de copii cu vârste cuprinse între 4-14 ani, pescari sau doritori să desluşească tainelor acestui sport minunat, fiind considerată cea mai amplă acţiune de acest gen dedicată celor mici de 1 iunie şi are drept scop promovarea acestui sport în rândul copiilor, apropierea lor de natură şi educarea lor în spirit ecologic.

Întrucât fiecare din cei 250 de copii este însoţit (regulă obligatorie) de cel puţin un membru al familiei (părinte, bunic sau frate mai mare de 14 ani) se estimează că audienţa la acest eveniment se ridică la aproximativ 600 de personae, timp de 3 ore. Având în vedere că se desfăşoară chiar pe 1 iunie, impactul va fi mult mai mare.

Acţiunea este non-profit, înscrierea la această competiţie fiind gratuită.

Toţi participanţii primesc echipament din partea firmei Arrow Internaţional şi sunt împărţiţi pe două categorii de vârste, 4-10 ani şi 11-14 ani. La sfârşit, pentru că este o competiţie, se acordă premii celor care au fost mai răbdători sau norocoşi.

Concursul se bucura de sprijinul Primariei Generale Bucureşti şi A.L.P.A.B, a administratorului luciului de apă.

scoala-pescuit-620x206

În acest an evenimentul este inclus in ceea ce se cheama “Scoala de pescuit pentru copii”.

“Scoala de pescuit pentru copii” este un proiect demarat in parteneriat cu Marie Celeste Club Carol, A.P.S. (Asociatia Pescar Sportiv) si P.P.T. (revista “Pescuitul Pentru Toti”) si include pe langa concursul traditional anual de pescuit un program de vacanta ce implica cursuri pentru cei mici si partide de pescuit pe malul lacului unde se poate invata pescuitul sportiv.

Calendarul evenimentelor:

• 1 iunie – concurs Cupa Copiilor
• 15 iunie – 15 septembrie – Scoala De Pescuit pentru Copii – cursuri de pescuit pentru copii pe malul lacului Carol (in weekend).

Postat de pe 28 May 2014, in categoria CONCURSURI, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire