Cupa Copiilor Arrow – editia X

PESCUIT

Powered by Scoala de pescuit pentru copii

Pescuitul este o joaca frumoasa mai ales cand este luata in serios. Cupa copiilor 1 iunie 2014, desfasurata anul acesta pe lacul Carol, a reusit sa alinieze la start peste 170 de copii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani. Toti participantii au primit din partea firmei Arrow International undite, linii cu plute, nada, viermusi, sepci. Sub atenta supraveghere a arbitrilor APS piticii au pescuit timp de trei ore in sistem catch&release (prinde si elibereaza) intr-un sistem de punctare 1 peste=1 punct. Toti pestii s-au intors in apa, unde le sta cel mai bine. Cei mai buni mini pescari au fost rasplatiti cu articole de pescuit din partea firmei Arrow si bineinteles cu ropote de aplauze din partea celorlalti participanti. Multumim Digi si Pro TV pentru reportajele pe care le veti putea viziona in curand pe micile ecrane.  Multumim deasemenea Take 5 Music (Bogdan Doncea), Coca Cola, Facultatea de Piscicultura Bucuresti si nu in ultimul rand tuturor participantilor.

Pentru cei care nu au reusit sa ajunga la acest concurs avem o veste buna. Scoala de pescuit pentru copii organizata de Arrow International, Asociatia Pescar Sportiv, revista Pescuitul Pentru Toti si Marie Celeste Club Carol continua in fiecare sambata pe aceeasi locatie, lacul Carol. Pentru informatii si inscrieri puteti accesa www.pescuitulpentrutoti.com, www.pescar-sportiv.ro si pe pagina de facebook www.facebook.com/PescuitulPentruCopii.

 

Postat de pe 2 Jun 2014, in categoria SCOALA DE PESCUIT PENTRU COPII, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire