Daiwa vs Shimano


Liberto Pixy 2004 Limited Edition si Shimano Calcutta 51GT

Deşi este construită dintr-un aliaj de magneziu, Pixy oferă un sentiment de mulinetă rigidă, compactă şi bine legată. La polul opus avem Calcutta 51GT, care 51GT foloseşte duraluminiul pentru întreaga construcţie. Calcutta 51GT este construită ca un tanc. Probabil că, în urma unui holocaust nuclear sau al unui impact meteoritic cu Terra, ar supravieţui, cum se spune, doar gândacii de bucătărie… şi mulinetele Calcutta. Din păcate, construcţia solidă din aluminiu “trage la cântar”: greutatea mulinetei este de 8,5 oz. sau 240 de grame, cu 80 de grame mai mult decât Daiwa Pixy.

Andrei Zabet si Sorin Lazea au disecat pentru cititorii PPT cele doua mulinete si va dau cele mai importate detalii despre aspect, ergonomie, calitatea construcţiei, greutate, performanţe în lansare, eficienţa frânei de lansare, aplicatii, in primul numar al revistei Pescuitul Pentru Toti.

 

 

 

 

 

 

Postat de pe 5 Apr 2012, in categoria SPOT, TESTE. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire