Dormi mai bine ca acasă!

Am avut ocazia să ne jucăm cu patul Restbite X de la Avid Carp. Un produs scump, într-adevăr, dar care impresionează din toate punctele de vedere.

Restbite X este cel mai mare model de pat de la Avid Carp. Dimensiunile sale sunt foarte generoase, la toate capitolele – lungime, lațime și înălțime. Dacă modelele de până acum v-au nemulțumit din punct de vedere al confortului, acesta este patul cre vă trebuie. Odată ce v-ați întins pe el nu vă veți mai ridica! O noutate absolută a acestui model este spuma cu memorie, sau fără memorie, cum doriți să-i spunem. Ideea este că salteaua, care este detașabilă, revine exact la forma initială, după fiecare așezare pe pat.  Cei de la Avid susțin că nici saltelele pentru paturile din locuințe nu se apropie de calitatea și confortul celei montate pe Restbite X. Din punct de vedere al structurii, patul a fost proiectat în așa mod încât să se obțină o suprafață perfect plană. Cu o lungime de peste 2 metri și o lățime de aproape 90 de centimetri, acest pat pare unul princiar. Astfel, pe baltă, pescarii pot dormi exact ca acasă.

“MEMORY FOAM TEHNOLOGY este o găselniță ingenioasă a celor de la Avid. Dormi pe o suprafață perfect plană, iar asta contează foarte mult, mai cu seamă pentru pescarii care au probleme cu spatele.” 

www.avidcarp.com – 1400 lei

Postat de pe 16 May 2012, in categoria PPT GEAR, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire