Echipa WLC in actiune sau cum sa prinzi 6 pesti de peste 20 kg

În luna octombrie a anului 2017 echipa WLC, compusă din 12 pescari, a descins pe lacul Zabar din Bosnia pentru o nouă partidă de pescuit la crap de patru zile. Pescarii clubului WLC au folosit în această partidă boiliesurile MARINE SUPREME, un produs care se va lansa oficial în anul 2018. Bilanțul expediției a fost în linii mari urmatorul: peste 100 de crapi prinși de cele șase echipe în patru zile, dintre care marea majoritate au cântărit peste 15 kilograme, iar șase dintre aceștia au depășit frumoasa barieră de 20 de kg!

crap wlc

Ca parte terminală am folosit forface mono, din fir Amnesia Black, cu cârlige numarul 4 și două boiliesuri de 16 mm pe firul de păr. Am utilizat plumbi Grippa, care îmi permit ca în timpul trăsăturii să scap de greutate și să am șanse mult mai mari să scot peștele pe mal. Am folosit boiliesuri Marine Supreme de la WLC Carp, un boilies cu doua arome: crab și belachan. În amestecul cu care am nădit am pus boiliesuri de 20 mm fierte, la care am adăugat și boiliesuri de 16 mm tot fierte. În felul acesta am avut bile de diferite dimensiuni pe patul de nadă și am adăugat, tot pentru a da preocupare crapilor, pelete de pește de la WLC Carp. Peste acest amestec am turnat un lichid nutritiv GLM, un lichid pe bază de extract de scoică, pentru a spori atractivitatea nadei. Recomandarea mea este să pregatiți acest amestec cu 2-3 zile înaintea partidei de pescuit pentru ca boiliesurile să aibă timp să absoarbă lichidul nutritiv.

Vedeti toate aventurile pe care echipa WLC le-a avut in Bosnia, citind articolul din numarul 26 al revistei PPT sau urmarind filmul WLC Team in action ce ruleaza in aceasta perioada la Fishing & Hunting Channel

Postat de pe 3 Feb 2018, in categoria CRAP, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire