EFTTEX 2012 – ziua 1

Astazi s-a deschis editia cu numarul 31 a expozitiei de pescuit EFTTEX, cel mai mare eveniment de acest fel la nivel european. Este pentru a doua oara cand are loc in Franta, precedenta editie desfasurandu-se aici in anul 2000, insa la Lyon. Chiar daca se simte criza in numarul participantilor importanti, inca sunt prezenti expozanti din peste 70 de tari. Diferenta fata de targurile din tara este ca aici marfa expusa nu se vinde. Deja foarte multi producatori expun produsele care vor fi disponibile incepand cu anul 2013.

Un lucru foarte important de mentionat este ca la fiecare editie se formeaza un juriu care desemneaza cele mai bune produse noi ale expozitiei, pentru diferite categorii. In 2012, in premiera, acestuia i se adauga un juriu format din jurnalisti din presa internationala de pescuit. Din acest juriul face parte si Dan F. Secosan, redactor al revistei Pescuitul Pentru Toti.

“Sunt surprins ca printre produsele aflate in concurs nu s-au regasit unele destul de interesante pe care le-am vazut in standurile expozitiei. Ma mai surprinde, de asemenea, si prezenta simtitor de redusa, in cadrul concursului, a produselor destinate pescuitului stationar. Acestea, insa, sunt simple observatii, care nu umbresc cu nimic ambianta acestui concurs.” (Dan F. Secosan)

Maine seara, in cadrul unei gale, vor fi anuntate castigatoarele BEST NEW PRODUCT 2012.

Postat de pe 1 Jun 2012, in categoria SPOT, STIRI. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire