Egreta Resort

ppt12_egreta

Egreta Resort se află într-o zonă retrasă din inima Deltei Dunării, integrat perfect în natură, la 30 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol. Poziţionarea geografică a complexului în apropierea multor locuri fierbinți de pescuit la răpitori şi crap, facilităţile care permit parcarea bărcilor chiar la intrarea în hotel şi nu în ultimul rând personalul familiar cu pescarii ne-au convins să testăm această locaţie. La cele patru stele reale ale complexului Egreta Resort, noi, redactorii Pescuitul Pentru Toţi am mai adăuga încă o stea pentru pescuit. În plus, toţi cititorii revistei Pescuitul Pentru Toţi beneficiază de o ofertă specială din partea Egreta Resort dacă se prezintă cu un exemplar al revistei la recepţie, înainte de acomodare, bineînţeles cu o rezervare în prealabil.

Facilităţi
Egreta Resort oferă condiţiile ideale pentru relaxare şi recreere, un teren de tenis cu instalaţie de nocturnă, un restaurant şi servicii de calitate şi confort în camere spaţioase şi elegante cu mobilier nou, cu balcon sau terasă. Sunt disponibile facilităţi de grătar, iar copiii se pot distra la locul de joacă special amenajat. La cerere se pot organiza diverse excursii cu ghid în barcă şi activităţi de pescuit şi birdwatching pe lacurile din zonă sau pe Dunăre. Oaspeţii de la Egreta Resort pot folosi gratuit terenul de tenis, timp de o oră. Terenul este accesibil şi noaptea, fiind dotat cu instalaţie de nocturnă.

Localizare
Delta Dunării, braţul Sfântul Gheorghe, sat Uzlina, com. Murighiol, jud. Tulcea.

Cazare
42 de locuri în 21 de camere în regim double room. Toate unităţile de cazare au aer condiţionat, acces gratuit la internet Wi-Fi, balcon sau terasă, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi o baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele unităţi au o chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde şi frigider.

Restaurant
Restaurantul complexului Egreta serveşte specialităţi de peşte, precum şi mâncăruri cu specific internaţional şi românesc. În fiecare zi este oferit un mic dejun bogat. În timpul verii, oaspeţii pot lua masa pe terasa proprietăţii sau se pot relaxa în grădină. Egreta Resort are şi un bar care serveşte o gamă largă de băuturi.

Activități
Periodic se organizează evenimente la care vă invităm să participaţi (iniţiere în caiac, concursuri de pescuit staţionar şi spinning pe incintele din apropiere sau pe lacurile naturale şi canale, trasee în inima deltei sau cu ieşire pe Marea Neagră, concursuri de tenis de câmp, iniţiere tenis de câmp).

Info
Rezervări la:
0723 226 135 – Dan Ghinescu
0728.131.556, 0744.325.704 sau 0749.347.382 – Ilie Mircea
e-mail: hidroturism@yahoo.com,
turism@hidroconstructia.com
www.hidroturism.ro

ppt12_egreta2

Bogdan Doncea – Cox

Complexul Egreta Resort este situat la sudul ţinutului deltaic format de cele trei braţe. Este poziţionat în apropierea multor locuri fierbinţi de pescuit din Delta Dunării.
Dacă ne limităm la o rază de circa 7 km, avem locuri vestite pentru ştiucă şi biban: Lacul Isac, Chiril, Pojarnia, Gorgostel şi japşele aferente acestor lacuri. Lacuri care, în funcţie de perioada şi de cotele Dunării, pot ţine populaţii mari de ştiucă şi de biban.
La capitolul locuri de pescuit şalău, avat şi somn avem o varietate foarte mare – confluenţa dintre Dunărea nouă şi cea veche (bucla Uzlina) fiind un loc renumit. Dar braţul Sfântu Gheorghe abundă de locuri bune pentru pescuitul acestor peşti: cuptoare, praguri mari, substrat tare şi copaci scufundaţi. Alt loc care întruneşte cam toate caracteristicile unei structuri ideale pentru peştii răpitori este intersecţia braţului Sfântu Gheorghe cu canalul Dunavăț – anafoare, praguri şi piatră –, un loc care ţine tot timpul anului şalăi, avaţi, somni, şi nu numai.
Pe lângă locurile „naturale” din zona complexului, la doar 1,5 km de mers cu barca se găseşte una dintre cele mai cunoscute incinte cu ştiucă, în cadrul amenajării piscicole Uzlina.
Complexul Egreta oferă condiţii ideale celor care vor să vină la pescuit în această zonă: ambarcaţiuni de închiriat, ghizi de pescuit. Dacă optăm pentru a merge cu barca personală aici, găsim poate cea mai comodă marină din Delta Dunării. Primul canal la stânga care se face din canalul Uzlina duce până în interiorul complexului, unde se poate ţine barca în deplină siguranţă la doar câţiva metri de locul de cazare.

ppt12_egreta3

Eugen German – Berti
Complexul Egreta a fost gazda noastră în expediţia din Delta Dunării din toamna anului trecut, care a avut ca scop realizarea unor filmări şi teste pentru gama de produse Daiwa Exceler. Am ales această locaţie pentru condiţiile extraordinare de cazare şi masă, mult peste ceea ce găsim în mod obişnuit în Delta Dunării, precum şi pentru facilităţile pe care le oferă celor pasionaţi de pescuit sportiv. Întrucât am dorit să pescuim „pe natural”, am fost nevoiţi să găsim o locaţie bine amplasată, iar complexul Egreta a corespuns şi din acest punct de vedere, fiind situat pe canalul Uzlina, în imediata apropiere a ghiolurilor Uzlina, Isac, Chiril… locuri foarte bune pentru pescuit la ştiucă şi biban, precum şi în vecinătatea braţului Sf. Gheorghe, unde am putut pescui la şalău şi avat. Deoarece beneficiază şi de un număr mare de ambarcaţiuni dotate cu motoare termice noi, de un port propriu, supravegheat permanent, unde pescarii îşi pot lăsa ambarcaţiunile şi echipamentele, şi de ghizi competenţi, complexul Egreta reprezintă o variantă perfectă pentru pescarii dornici de o vacanţă în Delta Dunării..

Prețuri Speciale pentru toți cititorii
Vino cu o revista Pescuitul pentru Toți la recepția hotelului Egreta și beneficiezi de prețuri speciale*!

Cazare – 150 lei/persoană (mic dejun inclus);
Transfer – gratuit pentru sejururi mai lungi de 3 zile / 40 lei (dus-întors, Murighiol – Uzlina);
Închiriere bărci – Laguna 480/20 CP – 300 lei/barcă/zi benzină inclusă (un rezervor 20 litri) pentru turiștii cu permis de navigație sau 400 lei/barcă/zi cu barcagiu, benzină inclusă (un rezervor 20 litri);
Transfer gratuit pentru pescuit în incinta Cormoran.

*pachetul este disponibil numai cu rezervare în prealabil.

Postat de pe 1 Jul 2014, in categoria DESTINATII, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire