Garmin Striker – Ce sonare folosesc Campionii Mondiali

În ultimii ani, sonarele au devenit gadgeturi indispensabile atunci când vorbim despre pescuitul la răpitori din barcă. Pe lângă echipamentele de pescuit propriu-zise, sonarele sunt accesorii a căror absență practic nici nu mai poate fi concepută în pescuit și în navigație.

După ce am folosit în ultimii ani sonare de la aproape toți producătorii de top, am decis să ne echipăm barca de competiție cu sonare Garmin. Dintre modelele existente pe piață, am considerat că sonarele din gama STRIKER sunt cele mai potrivite, iar în rândurile următoare vom încerca să argumentăm această alegere:

Sonarele GARMIN Striker au o imagine cu o rezoluție foarte bună, ca urmare a faptului că folosesc tehnologia CHIRP, oferind imagini de o claritate mult mai bună și o vedere mult mai detaliată a structurilor. În locul unei singure frecvențe, sondele care folosesc această tehnologie emit frecvențe continue, spre deosebire de tehnologiile vechi de la sondele convenționale. Aceste frecvențe oferă o gamă mai mare de informații în același timp și despre aceeași structură, rezultând o imagine mult mai detaliată, mai realistă și mai bine definită. Tot datorită tehnologiei Chirp, aplicația ClearVü oferă o imagine fotografică a structurilor de sub barcă, iar SideVü oferă o imagine foarte clară, bine definită, a reliefului aflat de ambele laterale ale bărcii. Cele două funcții sunt combinate într-o singură sondă la modelul STRIKER 7SV.

În numărul 26 al revistei PPT puteți vedea celelalte motive care au dus la această alegere.

Postat de pe 10 Jan 2018, in categoria PPT GEAR, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire