Interviu cu Eugen German, campion național 2016 la spinning din barca

Echipa Daiwa România, reprezentată de Eugen German și Petre German, a câștigat anul trecut Campionatul Național de Pescuit la Răpitori din Barcă. Cum au realizat această performanță, ați putut citi în numărul 22 al revistei PPT și pe pe blogul lor, www.bertilure.ro/blog. Haideți să vedem și cu ce au
pescuit. Statistic, au folosit anul trecut circa 40 de lansete, 30 de mulinete, sute de năluci, 3 000-4 000 de metri de fir monofilament și textil. 

Tema acestui număr al revistei este „scule și accesorii”, așadar aș vrea să dezvăluim cititorilor cu ce au pescuit Eugen și Petre German anul trecut. Să începem cu lansetele.
La șalău și știucă am pescuit aproape exclusiv cu lansete Daiwa Steez – atât Steez-uri din seriile mai vechi – Flexlite și SVF Compile-X, cât și din seriile noi, AGS și XT, de care am fost foarte mulțumiți. Deși sunt mai ieftine decât seriile anterioare, XT-urile păstrează un standard înalt de calitate. La clean și biban am pescuit cu lansete Daiwa SilverCreek și Cormoran Motala și ULX, precum și cu lansete din fibră de sticlă Seeker custom Sava, Gabie și Ene.

La mulinete cred că este un pic mai simplu. Sau nu?
Folosim exclusiv mulinete Daiwa. La spinning, Certate, Caldia, Luvias, Infinity Q, Ninja și Exceler. Pentru știucă și șalău, mărimea 2000-2500, pentru clean și biban 1000, 1003 și 2004. La baitcasting, Steez, Zillion, Pixy PX68 și Tatula.

Ieșim un pic din aria competițiilor. Te rog să le recomanzi cititorilor cinci locuri bune de pescuit la răpitori și nălucile care prind acolo.
Holbina – la știucă, cu oscilantă Linx, spinnerbait Orange-Chartreuse și broască Daiwa D-Frog. 

Sărulești – la șalău și biban, cu năluci soft Daiwa DFin Orange 4”, orange shiner cu jig 3/0 de 7 g.

Bicaz – la clean, cu vobler Daiwa Tournament Rolling Crank.

Delegyhaza/Ungaria – la bass, cu Dynamic Chatter-Jig sau skirt-jig cu creaturi.

Vidra – la păstrăv, cu oscilante Taifun

Postat de pe 21 Jun 2017, in categoria SPINNING. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire