Interviu PPT cu Martin Locke, proprietar Solar Tackle!

“Pescarii nu sunt fraieri şi recunosc calitatea Solar”

În numărul 5 al revistei Pescuitul pentru toţi purtăm o discuţie deschisă cu proprietarul Solar Tackle, Martin Locke despre pescuitul extrem, recorduri mondiale şi viitorul unuia dintre cele mai respectate branduri britanice din industria articolelor de pescuit la crap.

“Am prins un record mondial, 42,6 kg, în luna ianuarie, când majoritatea oamenilor nici măcar nu ies afară din casă din cauza zăpezii.”

“Un exemplu concret de produs care nu e folosit la capacitatea lui maximă este Spiker Hair Pins.”

“Când lansezi o mulţime de produse noi si inovatoare, care îţi sunt mai apoi copiate într-un timp foarte scurt, nu poţi să nu te întrebi cât vei mai putea păstra acest ritm pentru a fi cu un pas înaintea altora. În trecut era ca şi cum aş fi dezvoltat produse noi pentru alţii, numai ca eu eram cel care investea timpul si banii necesari acestor proiecte.”

“Piaţa Europei continentale s-a dezvoltat enorm în ultimii 10 ani, iar Solar Tackle îşi are locul său binemeritat în ea. Pescarii europeni au tendinţa de a prelua tehnicile şi echipamentele dezvoltate aici şi, odată cu ele, aprecierea brandurilor tradiţionale.”

Veţi putea găsi mai multe lucruri interesante în interviul lui Martin Locke, doar în numărul 5 al revistei Pescuitul pentru toţi.

Postat de pe 21 Dec 2012, in categoria CRAP, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire