Laguna verde de lângă Bucureşti

Cu siguranţă, “Laguna verde” nu este doar o simplă întindere de apă destinată pescuitului şi pescarilor. E mult mai mult, în condiţiile în care discutăm despre o adevărată atracţie turistică, aflată la nici 40 de kilometri de Bucureşti. Deşi vorbim despre un luciu de 50 de hectare, NU PESCARUL se află în centrul atenţiei… Sau mai bine zis, NU NUMAI PESCARUL, deoarce facilitaţile pe care o familie sau un grup de prieteni le gasesc aici sunt aproape de neegalat!

Postat de pe 18 Jan 2012, in categoria DESTINATII. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 Comments for “Laguna verde de lângă Bucureşti”

 1. Frumos loc a gandit dl Mehedintu.. felicitari

 2. laguna verde arata superb dar sunt mai scumpi la cazare decat marriot hotel!cum vine asta daca stau in foisor trebuie sa platesc 50 lei plus 2 taxe de pescuit si poate nu prind nimic !mie asta imi suna a HOTIE!Nu ai voie sa iei decat caras si platica,crap nu ai voie.deci cea mai buna solutie ar fi sa nu se duca nimeni acolo!

 3. Ariciul de balta

  Florin, chiar daca ti-ar da voie sa iei si crap…nu ai ce sa iei. Balta aia nu mai are demult peste… Cine se duce acolo se duce doar pentru picnic sau pentru alte scopuri:))
  Cat despre preturi…Marriot e mic copil. Cu banii dati pe un weekend cu casuta si pescuit 48 ore la Laguna Verde, te duci un sejur la mare, in afara tarii, la 4 stele all inclusive…

  Dar, atata timp cat exista persoane care sa arunce cu banii pe acolo…e firesc ca patronatul sa tina la pretul ridicat.
  Si eu sunt de parere ca e HOTIE…dar unora chiar le place sa fie furati:)
  Astept sa se dezvolte si alte balti si poate concurenta o sa schimbe lucrurile si la laguna.


LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire