Incidente si limbaj vulgar la Mr Kopyto Trophy 2017

“Incidente” in prima zi de concurs a Mr Kopyto Relax Trophy 2017 in barca echipei Gabriel Udila – David Neacsu. Camera a surprins momente care nu au ce cauta pe pistele de concurs. 🙂 🙂 🙂

  

Iata ce a declarat Gabi – Asta inseamna un concurs modern, de secol 21, organizat ca la carte, cu respect pentru ”marfa” si mai ales pentru concurenti. Chemi arbitrul, cu un semn discret din mana stanga (sa nu vada dusmanii ca tu ai ”marfa” de masurat. Arbitrul, sa-i zicem Viorel, se apropie usor cu Tracker-ul, cupleaza Bulldog-ul sa nu accentueze turbiditatea apei si sa nu zgandare orgoliul ”marfii”. Dupa ce masoara ”marfa”, datorita cursului de specializare, stie ca la ora asta Mammut Dreamteam serveste un Courvoisier. Isi cere scuze ca nu ne poate oferi, din motive obiective, decat un VS (VSOP-ul nu are inca temperatura optima de servire), ne da la semnat fisele de arbitraj si se retrage la fel de discret. PS : Pacat ca te retragi din meseria de arbitru Viorele, ai fost mai mult ca perfectu’.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

 

Postat de pe 4 Apr 2017, in categoria VIDEO. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire