Noua lanterna de la Petzl!

Lanterna de cap cu baterie reîncarcabilă Petzl NAO își adaptează cele două LED-uri de mare putere instant și automat în funcție de necesitățile luminoase pentru un confort crescut, astfel există mai puține intervenții de ajustare manuală a luminii și o viață mai lungă a bateriei. NAO este prima lanternăde cap Petzl care funcționează pe baza tehnologiei de Luminare Reactivă.

Caracteristici:

Senzor de lumină 

–  masoară intensitatea luminoasă:  Senzorul de lumină integrat este orientat în aceeași direcție ca și cea a ochilor sau a câmpului vizual, el masoară și analizează în permanență lumina reflectată pentru a ajusta instant și în mod automat modul luminii ( mărimea undei de lumină și/sau concentrarea ei) lanternei de cap în funcție de necesitătile celui care o folosește.

 

LED-uri de mare putere

–  Raza luminoasă largă- pentru vederea la apropiere :  În momentul în care ne uităm la un obiect apropiat, de exemplu atunci când legăm un nod sau așezăm cortul, raza luminii este foarte lată și mai puțin puternică. Puterea și concentrarea luminii se face automat în funcție de distanța dintre obiect și lanternă.

 

–  Raza luminoasă concentrată-  pentru vederea la distanță:  Atunci când ridicăm capul pentru a vedea la distanță, pentru a ne uita la o urmă sau un obstacol în apă etc, raza luminii este mai concentrată iar puterea ei crește.

 

Buton cu siguranță cu mai multe funcții oprit/pornit:

– Acest buton permite utilizatorului să schimbe foarte ușor modurile de luminare

– Este prevăzut cu o siguranță pentru a nu se aprinde sau modifica modurile de luminare atunci când este transportată

Banderolă de cap ZEPHYR:

– Lanterna  este strânsă pe cap cu ajutorul banderolei ajustabile ZEPHYR

Acumulator Lithium-Ion

–  Acumulator ușor de reîncărcat prin conexiune USB

–  Funcționeazăfoarte bine și la temperaturiscăzute

–  Conține un indicator de încărcare

–  Acumulatorul poate fi înlocuit cu două baterii AAA ( însă performanța este redusă)

Kit opțional pentru curea:

– Permite acumulatorului să fie mutat pe curea pentru a reduce greutatea purtată pe cap, sau pentru a ține acumulatorul la căldură pe timpul iernii.

www.petzl.com

 

 

Postat de pe 12 Sep 2012, in categoria PPT GEAR, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire