O revista, o pasiune, PPT Rapitori!

ppt_rapitori_00_facebook

 

Echipa Pescuitul pentru toti a lansat o noua revista dedicata impatimitilor de spinning, PPT Rapitori. Nu trebuiesc ratate subiecte de mare interes precum Gume de primavara; Pescuit pe Dunare; Glidere pentru stiuca sau alte ponturi pentru aceasta primavara.

rsz_ppt_rapitori_cuprins

 

Revista este disponibila in centrele de difuzare a presei si in magazinele de pescuit.

Postat de pe 5 Apr 2013, in categoria SPINNING, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

6 Comments for “O revista, o pasiune, PPT Rapitori!”

 1. mishu

  revistele vor apare lunar sau bilunar?

 2. Sunt abonat la revista Pescuitul Pentru Toti. As vrea sa stiu daca materialul din noile reviste (Crap si Spinning) este acelasi cu cel publicat in revista.
  Multumesc.

  • PPT

   Salut Ciprian,

   Materialele din cele doua reviste nu sunt aceleasi cu cele din revista Pescuitul Pentru Toti. Sunt doua “suplimente” de sine statatoare, sub umbrela PPT, destinate 100% celor doua discipline: crap si rapitori. In functie de aprecierile voastre, ale cititorilor, vom hotara in scurt timp daca aparitiile vor fi lunare sau o data la doua luni.

   • Multumesc pentru informatie. Am sa ma abonez si la suplimente.

    Veti include informatii despre pescuitul stationar in cea despre crap sau va fi editata o alta revista?

    Multumesc.

 3. florin

  Cum pot sa ma abonez la revista PPTRapitori ? In Lugoj nu se gaseste chiar unde sunt foarte multi pescari si doritori sa o cumpere.. ma poate ajuta cineva ? multumesc

 4. Razvan Aurel Dumbrava

  Salut,

  E foarte faina revista de rapitori! Sper sa devina lunar!

  Felicitari!


LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire