Oscilante grele pentru stiuci

Când apele se încălzesc prin japşele şi ghiolurile puţin adânci ale Deltei, ştiucile încep să-şi caute locuri mai ferite de canicula verii, în fapt o mişcare deşteaptă a acestui răpitor, dacă ne gândim că nu numai hrana pleacă la plimbare căutând locuri mai răcoroase, ci şi oxigenul solvit din apă. Cu cât apele devin mai fierte sub razele puternice ale soarelui, cu atât temperatura acestora va creşte, astfel încât peste 27 de grade doar peştii exotici, pe care îi avem prin acvarii unii dintre noi, mai pot supravieţui. Şi cum vara nu-i ca iarna şi nici ştiuca nu-i scalar, ne aşteptăm la o adaptare rapidă a esocidului care a reuşit să treacă şi peste extincţia dinozaurilor, darămite prin această vară toridă. 

Refugiul și-l găsesc în adâncul răcoros. ă nu credeţi însă că este un pescuit monoton, care implică lansări la nesfârşit cu aceeaşi oscilantă, de dimineaţa până seara. Aveţi trei tehnici esenţiale de prezentare cu oscilantă grea, tehnici cărora evident că trebuie să le răspundă pe măsură tipurile constructive ale acestor năluci. Iată despre ce este vorba:

 O prezentare detaliata a acestor 3 oscilante celebre gasiti in numarul 3 al revistei Pescuitul Pentru Toti, care inca mai poate fi gasit la chioscuri.

Postat de pe 18 Sep 2012, in categoria SPINNING, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire