Pescuitul Pentru Toti nr. 3

Numarul 3 al revistei Pescuitul Pentru Toti este deja la chioscurile de difuzare a presei. Iata ce puteti citi in cele 208 pagini ale revistei.

La rubrica destinata crapului se discuta despre aplicatiile corecte ale celor trei tipuri mari de carlige – Kurv Shank, Long Shank si Wide Gape. Au fost testate 4 tipuri de pop-up-uri de la cele mai importante firme de nada din Romania – Senzor Planet, Carping, Magic Baits, Select Baits. 4 pescari de crap renumiti au raspuns la intrebarea Care este firul pentru monturi cel mai folosit în aceasta perioadă și care este montura preferată? Pentru ca tenul este la putere perioadele calduroase Ciprian Ene – CPK da niste ponturi pentru pescuitul pe canicula la acest peste extrem de luptator. Andrei Vladeanu vorbeste despre aplicațiile corecte ale kiturilor pentru plumb si exemplifica mecanica monturilor cu plumb pierdut cu ajutorul unor clipsuri de la cei mai importanti producatori de pe piata. La rubrica CTC Review este luata la testat o lanseta celebra, Daiwa Black Widow si rodpodul Meccanica Vadese Nick 95 Evolution. Si competitia crapista este acoperita, prin doua reportaje de la CN APCR de la Sarulesti si de la CN de Crap de la Corbu. Într-un demers fără precedent în presa de specialitate, PPT a intrat în standurile de concurs de la Corbu pentru a vă prezenta echipamentele combatanților. Rubrica de crap mai cuprinde un articol cu secretele lui Iorgos si un test comparativ cu 6 fire de forfac.

Spinningul incepe cu un articol semnat Malin Musatescu despre oscilante grele pentru stiuca. Sunt luate la testat 3 oscilante celebre: Dardevlet, DAM Effzet si Uto. Baitcastingului ii sunt dedicate pagini numeroase in acest numar. Cristi Serb explica 10 aspecte de luat in seama pentru obtinerea de distante lungi la lansare. In articolul dedicat mulinetelor cu tambur mobil Andrei Zabet si Sorin Lazea fac un test comparativ cu 8 baitcastere de top. Andrei Sava patrunde in mecanismele acestor mulinete pentru a le tuna si pentru a le schimba rulmentii. 4 pescari din prima divizie de spinning din tara au raspuns la intrebarea Care este shadul preferat atunci când pescuiești la șalău? CTC Review Spinning cuprinde trei teste in care actori principali au fost nalucile soft Fork Tail de la FOX, vesta Besto Rider 150N si doua modele de lansete de la Cormoran din seria K-Don dedicate salaului, dar nu numai. Testul de spinning este dedicat unor voblere cu personalitate, voblere minnow ce au facut multe victime printre stiucile de pe la noi: Storm Thunder Stick, Bomber Long A şi Smithwick Rogue. Pentru incepatori august si sepembrie sunt lunile bibanului. Nalucile cele mai prinzatoare la aceasta specie extrem de sportiva sunt prezentate intr-un articol dedicat. Interviul numarului este realizat cu Sabin Buzatu, poate cel mai in forma pescar de competitie la ora actuala din miscarea pescuitului la rapitor.

La stationar Dan Secosan jura pe rosu in sezonul acesta, mai ales la scobar, clean si mreana dupa care continua un test din numarul trecut dedicat plutelor de tip waggler si le analizeaza pana in cele mai mici detalii. La rubrica tehnica tot Seko pescuieste clasic, cu plumb in loc de cosulet, cu lanseta de feeder. Doua tipuri de monturi pentru pescuitul pe rau sunt cele pentru tarat sau blocat in curent. Cum sa le faci, folosind olivete cu ax, afli din numarul acesta al revistei PPT.

Pe langa toate acestea revista mai cuprinde articole de prezentare pentru cele mai noi produse expuse si la targul de pescuit EFFTEX, rubrici dedicate pescuitului pe Dunare sau pescuitului la musca artificiala si multe, multe altele.

208 pagini fara plase pentru cea mai mare revista de profil de pe piata din Romania.

Postat de pe 19 Aug 2012, in categoria SPOT, STIRI. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 Comments for “Pescuitul Pentru Toti nr. 3”

 1. vijelie

  abonamente moka mai aveti? :P: :)))))) :d 🙂

 2. rooney

  salut.cartea la peste cand apare?

 3. Dan F. Secosan

  Vol. II.
  La cum par lucrurile că merg, până pe la sfârşitul toamnei.


LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire