Pierzi si câştigi!

Crapi mari, agățătură, plumbi de 300 de grame. Cum păstrăm finețea monturii și totodată ne asigurăm că am pierdut greutatea foarte rapid?

Kit-urile pentru plumb pierdut prezente pe piață au, din punctul meu de vedere, un mare dezavantaj. Pentru a fi absolut siguri că pierdem greutatea după trăsătură, producătorii recomandă introducerea unui stoper în vârtej, iar în acest mod montura devine un blocată.

Dacă nu folosim stoperul cu pricina, montura rămâne una culisantă, peștele poate pleca mult mai ușor cu momeala și cârligul, însă nu mai avem nicio garanție că vom pierde plumbul. La crap mare, în agățături, acest lucru este fatal de cele mai multe ori.

EFICIENȚĂ

Dacă plumbul se pierde imediat după trăsătură, de cele mai multe ori crapul se ridică în masa apei și nu fuge în obstacolele de pe substrat. În acest mod este mult mai ușor de adus în minciog.


CLASIC ŞI MODERN

JRC reușește cu acest produs să rezolve problema kiturilor pentru plumb pierdut pe care o ridicam în prima pagină a prezentării noastre. Kitul este practic unul clasic, blocat, însă pierderea greutății se face foarte ușor datorită brațului subțire de sârmă.

BRAŢ DE SÂRMĂ

O noutate în materie o constituie noul kit pentru plumb pierdut al firmei JRC. Brașul de sârma foarte subțire de care se agață plumbul asigură pierderea plumbului și o preînțepare bună.

Mai multe detalii despre acest amplu subiect al clips-urilor de plumb veţi găsi doar în numărul 5 al revistei Pescuitul pentru toţi.

Postat de pe 12 Jan 2013, in categoria CRAP, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire