Pimp my rod

Pentru a intra în concurs nu trebuie decât să trimiteţi fie una sau mai multe poze, fie una sau mai multe filmări cu eliberări de peşti, bineînţeles că răpitori, la adresele de e-mail: custom@asavacustom.com sau ppt@pescuitulpentrutoti.com.

Pozele şi filmările primite vor fi postate la adresa www.asavacustom.com/galerie şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/pescuitulpentrutoti. Toate imaginile şi filmuleţele primite vor fi postate pe pagina de Facebook simultan, în luna septembrie, cu două săptămâni înainte de a anunţa un câştigător. Castigator va fi desemnat cel care va strânge cele mai multe „Like“-uri pentru imaginea sau filmul trimis.

Câştigătorul acestui concurs va beneficia de modificarea gratuită a unei lansete din arsenalul propriu, putând include componente cu valoare cumulată de 100$. Cu siguranţă, câştigătorul poate să opteze la montarea acestor componente pe un blank la alegere A. SAVA sau un blank achiziţionat în prealabil.

Postat de pe 29 Aug 2012, in categoria CONCURSURI, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire