Plumb pierdut, pierzi şi câştigi!

Crapi mari, agățătură, plumbi de 300 de grame. Cum păstrăm finețea monturii și totodată ne asigurăm că am pierdut greutatea foarte rapid?

 

Kit-urile pentru plumb pierdut prezente pe piață au, din punctul meu de vedere, un mare dezavantaj. Pentru a fi absolut siguri că pierdem greutatea după trăsătură, producătorii recomandă introducerea unui stoper în vârtej, iar în acest mod montura devine un blocată. Așadar, o montură eficientă pentru plumb pierdut este aceea care are finețe, pentru a putea păcăli și cei mai precauți crapi, dar și care pierde plumbul imediat.

În acest moment există numai trei modele care îndeplinesc aceste condiții – de acum celebrul kit din plumb de la Rig Marole, excelenta inventie a firmei MCF si, ca o noutate 2013, modelul JRC din sârmă și plastic.

Mult mai multe caracteristici cât şi utilizarea clips-urilor de plumb pierdut atunci când dorim să pierdem plumbul puteţi afla în numărul 5 al revistei Pescuitul pentru toţi.

Postat de pe 18 Dec 2012, in categoria CRAP, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire