Pop-up in test!

POP-UP

Senzor Planet, Carping, Magic Bait, Select Baits. Cele mai bine reprezentate firme de nadă din România, într-un test PPT.

De ce cele patru?

Pentru că au rețele de distribuție, se află pe rafturile magazinelor din întreaga țară și sunt prezente în cele mai mari magazine online din România. Desigur, mai există și alți producători de nadă autohtoni, însă deocamdată se află la stadiul de mici manufacturi. Am vrut să realizăm un test de interes general, cu produse la care au acces absolut toți pescarii de crap.

De ce pop up-uri?

Pentru că reprezintă un produs foarte bine vândut din gamele de nadă pentru crap. Pop up-urile nu costă foarte mult, sunt de mare atracție și se poate pescui și izolat cu ele. Totuși, noi am facut-o pe un pat de nadă. Pe toata durata testului, atat la momeli, cat si la nadit, am folosit boilies CPK AV Special de 20mm.

Monturile folosite au fost identice pe toată durata testului, confecționate din fir cu cămașă și cărlige anti eject numărul 4. Legăturile au fost cu leadcore și plumb pierdut.

Cât a durat testul?

Fix 72 de ore. Am aruncat lansetele luni la ora 14,00 și le-am scos joi la ora 14,00. S-a pescuit în regim de concurs, cu reîmprospătări de momeli regulate și mici nădiri din două în două ore. Fiecare crap prins a fost atent cântărit și notat, iar cei scăpați din cârlig au fost, de asemenea, contabilizați.

In numarul 3 al revistei Pescuitul pentru toti, veti putea gasii rezultatele testului, pop-up-urile folosite si multe alte detalii ale acestui test unic in Romania.

 

Postat de pe 26 Aug 2012, in categoria SPOT, TESTE. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire