Popescu de la Alba pierde proces dupa proces

 

Curtea de Apel Bucuresti si Judecatoria Sector 2 s-au pronuntat de curand in doua dosare cu implicatii in pescuitul sportiv din Romania.

Pe de o parte, este vorba de procesul APCR vs. ANST, in care Asociatia Pescarilor de Crap din Romania a solicitat retragerea avizului de functionare al Federatiei Romane de Pescuit Sportiv la Crap, Sationar, Rapitor, Musca artificiala si Casting.

Apoi, de procesul intentat de Asociatia Clubul Sportiv Cetate Alba Iulia aceleasi asociatii, APCR, in care s-a solicitat dizolvarea acesteia.

Solutiile judecatorilor au fost urmatoarele – avizul federatiei lui Popescu a fost retras, iar cererea de dizolvare a APCR a fost respinsa.

 

Postat de pe 26 Apr 2012, in categoria SPOT, STIRI. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 Comment for “Popescu de la Alba pierde proces dupa proces”

 1. Razvan Mihuta

  Ati omis probabil cel mai important proces pierdut recent in mod irevocabil de Popescu, si anume cel de dizolvare a AGVPS, in care isi pusese mari sperante.
  Actiunea introdusa de FNPSR a fost respinsa de toate instantele pe la care a trecut: Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti:

  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=3&d=MzAwMDAwMDAwMDAwNjU5ODA*
  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=2&d=MjAwMDAwMDAwMjc3NzI5

  Asadar visul lui Popescu de desfiintare a AGVPS, pentru a-i lua locul in FIPS/CIPS cu Federatia sa, a ramas doar un vis frumos al unei nopti de vara….


LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire