PPT 25 – Romania, Campioana Mondiala la pescuit

A aparut PPT 25, un numar dedicat in mare parte echipei nationale de pescuit la rapitori, devenita recent Campioana Mondiala.

In cel mai nou numar al revistei noastre veti putea citi cum au trait membri lotului national fiecare moment petrecut in Rusia la Campionatul Mondial. Antrenamente, strategii, abordari ce au dus la rezultatul extraordinar.

PPT 25

De asemenea rememoram impreuna istoria nationalelor de spinning, din anul 1993 si pana in prezent, cu imagini de arhiva, cu fosti campioni care au reprezentat Romania la concursurile internationale.

Pentru ca Spinningul merge mai departe impreuna cu Malin Musatescu, acesta ne spune in acest numar ca pentru a intelege pescuitul, mai intai trebuie sa lansam. Tot Malin este protagonistul unui interviu pe larg, realizat la 3 luni de cand a fost numit Guvernator al Deltei Dunarii.

La numai 11 ani, Maria Armina Balas este campioana nationala la pescuit stationar, categoria tineret feminin U20. Daca la varsta ei alti copii se joaca cu spinner, kendama si slime, jucariile preferate ale Mariei sunt rubeziana Trabucco SLI 9,5 m si nada Trabucco (platica neagra). Ce alte lucruri ii mai plac, vedeti in PPT 25.

La capitolul crap, Andrei Vladeanu porneste, evident, cu inceputul… La inceput a fost carligul este un articol dedicat tipurilor de carlige si aplicatiilor acestora. Alte articole interesante sunt cele scrise de Adrian Botin, despre teoria nadelor, de Alex Matea, despre o partida petrecuta pe lacul de la Vlahi, de Mark Bartlett care impartaseste cateva ponturi pentru a putea castiga cativa metri in plus sau de Costin somodea care ne vorbeste despre stilul lui de nadire.

Revista Pescuitul Pentru Toti nr.25 este disponibila in centrele Inmedio, Ringier, aeroporturi (AvecMM) si magazinul Marele Pescar.

 

Postat de pe 11 Oct 2017, in categoria ARHIVA, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire