PPT – Nr.10 – Iarna 2013

ppt10_C1_ok

De sarbatori, fa-ti cadou noul numar al revistei Pescuitul Pentru Toti, numarul de iarna, in care poti citi articole semnate de pescari celebri.

Pescuitul cu naluci artificiale este acoperit de Andy Arif, care vorbeste despre voblere rattling, Rares Boeriu, care iti da cateva sfaturi despre firele multifilament sau Malin Musatescu, care impreuna cu Piotr Piscorski, proprietarul Salmo, a dat o tura prin Delta pentru a pune la lucru voblerele din categoria XXL.  In plus ai 9 sfaturi importante de la Bogdan Doncea despre cum sa prinzi avati mari pe Dunare, poti vedea care sunt secretele cleanului de Dambovita, intr-o noua serie de articole – Spinning Case Study – semnata Cristi Albu sau poti afla caracteristicile pe care trebuie sa le indeplineasca un vobler de pastrav, in viziunea a 4 creatori de astfel de voblere. Capitolul rapitori mai cuprinde articole despre cum sa prinzi stiuci mari cu echipament de baitcasting sau cu voblere de tip swimbait, un articol despre Jitterbug, un vobler celebru produs de Arbogast sau alte informatii interesante despre motoarele electrice sau noi echipamente aflate in trend.

ppt_iarna

In zona rodpodurilor si a boiliesurilor gasim cateva articole de la cateva partide memorabile desfasurate in ultima parte a sezonului de pescuit. Vali Bonto cu o partida reusita si o captura de peste 22 de kilograme pe lacul de la Tancabesti, George Alexandru care iti dezvaluie cum s-a facut botezul unui boilies. Andrei Vladeanu semneaza un reportaj de pe cel mai frumos si celebru lac de crap din lume, lacul Rainbow din Franta, acolo unde impreuna cu Ciprian Ene si Jason au reusit sa puna pe saltea cativa crapi cu greutatea de 2 cifre, unul de peste 28 de kilograme. Sorin Rudeanu poarta o discutie despre fire si alegerea acestora, iar Alex Matea te invata cum sa selectezi intr-o partida de la Moara Vlasiei crapii de peste 10 kilograme. Ne intoarcem in timp si vedem care este componenta celebrei echipe de crap 2004 si de ce este considerata aceasta adevarata scoala de pescuit la crap din Romania. Crap-ul mai contine alte articole despre cum se prind dulapi la Siclau sau Harsany sau despre pescuitul cu naditor (articol semnat Gabi Tomulescu). Un articol interesant este semnat de Rob Hughes, celebru pescar de crap la nivem mondial, care vorbeste despre pungile PVA si aplicabilitatea acestora.

ppt_iarna2

 

Nu puteau lipsi din numarul de iarna al PPT articolele despre pescuitul stationar, asa ca Dan F. Secosan va invita pe rau la un pescuit de clean cu bigazi sau pupe de viermi de matase, o nada speciala si extrem de eficienta. Continua apoi cu o incursiune in Campionatul organizat de Federatia Romana de Pescuit si cu doua interviuri cu doi campioni nationali de stationar: Catalina Kiss si Florin Aschioapei.

La final de revista gasiti un articol semnat Lavinia Ghedan, care realizeaza la Pescuit si VanatoareTV seria de emisiuni Fishing and Adventure, despre o expeditie pe Crisul Repede si cateva principii generale de pescuit in Delta Dunarii spuse de Teodor Buliga.

Cu multumirile de rigoare pentru faptl ca ne cititi articolele, va dorim sa aveti un an nou plin de satisfactii atat pe plan personal cat si in pescuit.

Postat de pe 22 Dec 2013, in categoria ARHIVA, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 Comment for “PPT – Nr.10 – Iarna 2013”

  1. Stefan

    In acest numar care face trecerea dintre ani, asteptam un calendar pentru 2014, ca cel de anul trecut, cu solunar inclus. Sper ca obiceiurile bune sa nu dispara repede si la dumneavoastra ca la restul revistelor de specialitate care au mai fost pe piata …..


LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire