PPT – Nr.6 – MARTIE-APRILIE

Numarul 6 al revistei Pescuitul pentru toti este la tipar. Va ajunge in centrele de difuzare a presei din toata, in reteaua INMEDIO din marile centre comerciale,  sambata 2 martie.

Vremea poveștilor pescărești a trecut. Este timpul adevărului pe care numai testele echipamentelor îl poate scoate la suprafață din adâncurile marketingului. Pentru că un pescar dibaci, este un pescar bine informat. Și pentru că doar așa te vei putea feri de plase.

Numărul 6 al revistei PESCUITUL PENTRU TOȚI va fi în curând la chioșcuri. Așa cum a făcut-o la fiecare număr de până acum, PPT vă hrănește și de această dată pasiunea cu informații proaspete legate de echipamente și tehnici de pescuit, articole scrise de cei mai buni autori din domeniu. 200 de pagini de ALTFEL de presă scrisă, dedicată pescarilor celui de al treilea mileniu.

Postat de pe 18 Dec 2012, in categoria ARHIVA. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

17 Comments for “PPT – Nr.6 – MARTIE-APRILIE”

 1. rooney

  in satu mare cand apare revista?nu de alta da mintenas ii 21 decembrie…si vreau sa apuc s-o citesc…

 2. In Iasi nu se gaseste revista nicaieri, supermarket, statii peco, puncte de difuzare a presei… de unde se poate cumpara?

 3. ppt

  O puteti gasi in reteaua InMedio, in reteua de magazine Kaufland de exemplu

 4. Cornea Florin

  Buna ziua si La Multi Ani si multe numere fratilor pescari.Spuneti-mi si mie de ce nu se gaseste revista nr.5 in magazine, chioscuri, etc., am gasit-o doar intr-un pachet cu toate numerele de PPT, sigilate impreuna si se dadeau la pachet.
  Am nevoie doar de ultimul numar, Decembrie-Ianuarie, pe celelalte le am.
  Faceti ceva sa apara si in Baia Mare la chioscuri, domnilor.

 5. ppt

  La multi ani si dumneavoastra Domnule Cornea. Numarul 5 se poate gasi in reteaua Inmedio, de exemplu in Kaufland sau in mall-uri.

  • iures.puiu

   Va salut.
   Eu am gasit in Iulius Mall Timisoara numarul cu crapul galben si tare m-am bucurat.
   Succes pe mai departe si fir intins.

 6. Cristian

  Cum pot sa cumpar cele 5 reviste?

 7. constantin

  va rugam numiti-ne furnizorul din Romania pentru a putea achizitiona fir mono flourocarbon flotant(max. 0,25mm) pentru montura”zig rig” sau alt fir flotant care se preteaza acestei monturi. cu multumiri anticipate
  un grup de pescari amatori;
  constantin
  PS: am vizionat emisiunea d-lui Vladeanu privind montura “zig rig” si il rugam pe aceasta cale sa ne numeasca furnizorul momelilor flotante pt. carlig pe care le-a prezentat. cu multumiri
  constantin

 8. rooney

  cand apare numarul6(sase)?

 9. rooney

  acum serios iar nu spuneti nimic cum nu spune-ati cand va intrebam de superpescar?

 10. ppt

  Ne cerem scuze pentru intarziere, numarul 6 va aparea in 2 saptamani. Va multumim.

 11. melinte alexandru

  revista nu este aparuta in niciun punct de difuzare a presei Inmedio din iasi…. cand apare?

 12. Rooney, eu cred ca faci o confuzie in legatura cu Super Pescar. Revista PPT este realizata de echipa redactionala care a parasit SP, iar intrebarile la care nu ai avut un raspuns pe siteul SP ar fi trebuit sa vina de la Sorin Dragoi, Alin Manu, Cristi Vezure & Co, cei care au ramas acolo si au mai realizat doua numere in 2012, dupa care revista si-a incetat aparitia. In rest, cautati Pescuitul Pentru Toti la Inmedio, e cel mai sigur.

 13. mishu

  pe cand cartea,, la peste,,?

 14. mishu

  cand apare numarul nou?multumesc


LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire