PPT – Nr.8 – Iulie-August 2013

8-coperta

 

In plin sezon estival, redactia revistei Pescuitul Pentru Toti va propune un nou numar. Numarul 8 este, asa cum v-am obisnuit, plin de informatii utile. Reportaje de la partide de pescuit, ateliere, teste si review-uri de nada si naluci, ponturi de la pescari renumiti si secrete care fac diferenta. Nu ratati noul numar PPT, disponibil acum la chioscurile de difuzare a presei.

8-cuprins-1

8-cuprins-2

Postat de pe 14 Jul 2013, in categoria ARHIVA, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

10 Comments for “PPT – Nr.8 – Iulie-August 2013”

 1. mishu

  buna.cand apare la satu mare?

 2. melinte alexandru

  de ce mi-ati sters postarea? vi se pare normal sa anuntati pe 14 iulie ca revista a aparut si pe 20 inca sa nu fie in magazine?

 3. Dumbrava Razvan Aurel

  Nici in Targu Mures nu a aparut…

 4. mishu

  cand apare totusi revista?sau apare deodata cu numarul 9?

 5. mishu

  imi place de voi ,sunteti cat ami neseriosi cu putinta.bine ca stiti sa radeti de altii!

 6. Mishule, ce-i neicule? Esti stresat? :))

  • mishu

   stresat esti tu.si in primul rand am fost in fiecare zi la kaufland si a aparut dupa data de 22 iulie.

 7. PPT apare la centrele de presa din malluri, asa cum este Kaufland. Il mai gasiti si la chioscuri uneori, acolo unde mai exista chioscuri. Aveti si varianta abonamentului. Problema este astazi cu distributia, mai ales cu disparitia punctelor de difuzare, asa ca sa fiti siguri ca nu-si bate nimeni joc de voi, trebuie doar sa dati un ochi pe la elegantele puncte de presa din mall cand va anuntam ca apare numarul.

 8. Dumbrava Razvan Aurel

  Am observat in ultimul numar un aricol foarte interesant cu preferintele expertilor legate de nada la platica. S-a facut un top de 10 a pescarilor autohtoni bazat pe un set de cirterii, dar am observat ca din articol lipsesc preferintele numarului 5 si 8. E cumva o eroare de a voastra, va rog sa ma corectati daca gresesc?

 9. Dumbrava Razvan Aurel

  Mai citeste cineva de la PPT comentariile, sau e doar de forma?


LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire