A aparut singura revista de pescuit: PPT26 – Iarna pe undita

PPT26 este disponibil la toate chioscurile din reteaua Inmedio, Ringier, aeroporturi (AvecMM) si magazinul Marele Pescar. Un numar dedicat iernii, din care va prezentam pe scurt cateva articole.

*** CRAP PPT26 ***

ULTIMII CRAPI AI SEZONULUI – Alex Matea


Pescuitul pe timp rece este unul extrem de frumos, fiind destul de diferit de cel practicat în timpul sezonului, iar dacă este realizat corect și cu atenție, atunci
poate oferi rezultate remarcabile.

TREI FORFACE PENTRU APA RECE – Andrei Vlădeanu

Sunt un fan declarat al momelilor flotante și – mai ales – critic-echilibrate. În acest articol – în care mi-am propus să vă prezint forfacele mele preferate pentru apă rece – veți găsi trei monturi cu momeli flotante sau critic-echilibrate.

PVA APLICAȚIILE SĂCULEȚULUI

Există mai multe modalități de atașare A săculeților solubili de montură. PPT vă prezintă câteva dintre ele, precum și aplicații ale PVA-ului în ceea ce privește momeala.

*** SPINNING PPT26 ***

DELFINII, NĂLUCILE SI MAREA – MALIN MUSATESCU

Avatul e drog. E drog, pentru că, odată intrat prin vene cu atacurile lui fioroase la suprafața apei, doar o internare la dezintoxicare îți mai scoate din minte nălucile, vibrația din lansetă, șocul puternic, drillul. Și partea mai pricinoasă este că vrei mereu supradoză. Începi cu un kilogram, ajungi la două, vrei trei. Din acest moment avatul devine o problemă socială.

DUPĂ ZECE ANI DAIWA STEEZ 2508 – Andy Arif

Când vine vorba despre întreținut scule de pescuit, cred că sunt cel mai prost exemplu, cel puțin la capitolul mulinete. Nu le desfac niciodată, nu le întrețin, când consider că au ajuns la capătul puterilor le dau cadou sau le păstrez pentru panoplie. Fix aceeași soartă a avut și o Daiwa Steez 2508 cumpărată de la Arrow International acum 10 ani. Și totuși…

*** STATIONAR PPT26 ***

Pupă pupe. Cine? Clenii – Dan F. Secoșan

Dacă vrei să pupi cleni în ape superlimpezi, trebuie să-i pui să pupe pupe. Pescarii englezi pescuiesc de decenii cu pupele viermilor de muscă, pe care le denumesc casters. 

#PPT26

 

Postat de pe 24 Dec 2017, in categoria ARHIVA, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire