MOMELI ALTERNATIVE IN PESCUITUL CRAPULUI: Aplicatiile PVA SKINI

Săculețul solubil subțire sau PVA SKINI este ideal pentru aruncările la distanță, evident datorită aerodinamicii monturii. El însă mai are o aplicație interesantă, este vorba chiar despre momeală. În PVA putem tasa pastă de boilies, Belachan ras, marțipan sau alte găselnițe ingenioase și atractive menite să păcălească crapul.

PASTA DE BOILIES

Se poate folosi atât pasta preparată cu ou, cât și cea pentru solubile care are în compoziție sirop de porumb. În cazul primeia există avantajul că nu mai traversează procesul de fierbere, iar atracția este mai pronunțată. Pasta solubilă, bine tasată în săculeț, va forma lângă cârlig norișori irezistibili pentru crap.

BELACHAN BLOCK

Acest produs, foarte puternic mirositor, intră în compoziția mâncărurilor tradiționale din sud-estul Asiei, însă este și un puternic magnet pentru crap. Se face din creveți proaspeți, care sunt opăriți, iar apoi striviți și fermentați timp de câteva luni. Ulterior se prăjesc și se comprimă în blocuri, care se vând ca atare.

PATE D’AMANDES

Adică pate de migdale sau, mai bine spus, marțipan, un produs foarte folosit în cofetării, pentru acoperirea produselor. Atracția acestei paste se poate spori prin adăugarea unui strop de lichior de fructe, care accelerează procesul de dispersie în apă, mai ales când aceasta este rece.

Postat de pe 3 Feb 2018, in categoria CRAP, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire