Rod-pod Vero Nick 95- Evolution

Nick 95 Evolution- Qualita Italiano

La prima vedere acesta este un produs care te atrage vizual, însă îți poate da impresia că nu ai de-a face cu altceva decât cu un alt model de rod pod. Dacă te uiți însă mai cu atenție și vezi ceea ce poate face cuvintele eleganță, robustețe, siguranță, stabilitate și fiabilitate devin caracteristici principale. Nivelul de ajustare a picioarelor și al corpului este unul incredibil și nu are egal în lumea rod-pod-urilor.

Raportul calitatea materialelor/ preț este unul prin excelență foarte bun iar Nick 95 Evolution a schimbat părerea multor pescari care nu credeau  că există rod-pod-ul perfect la un preț corect.

Pescari cunoscuți precum Ardy Veltkamp sau Jake Langley-Hobbs consideră rod-pod-urile de la Meccanica Vadese ca fiind cele mai potrivite atât pentru pescuitul pe lacurile mari, întinse, unde mobilitatea și stabilitatea unui rod-pod este foarte importantă în cazul diferitelor obstacole de pe mal sau din apă, cât și pentru pescuitul pe carpodroame.

Sistemul de strângere este unul de-a dreptul uimitor, Nick 95 este extrem de compact și ușor de transportat.

Nick 95 Evolution este disponibil în urmatoarele combinații de culori:

 

Postat de pe 12 Sep 2012, in categoria PPT GEAR, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire