Sarulesti, Wild At Heart

sarulesti

Care sunt diferenţele dintre pescuitul la crap în incinte și cel practicat pe ape sălbatice? Faptul că avem în față întinderi mari de ape, natură virgină și chiar înspăimântătoare trebuie să ne sperie și să ne determine să nu punem în practică cunoștintele dobândite pe carpodroame? Eu zic că nu. Crapul se prinde aproape peste tot la fel, dragii mei, dacă ţinem cont de particularităţile locului.

Cateva din concluziile lui Andrei Vladeanu:

  • Pe lacurile sălbatice, pescuitul la boilies nu presupune monturi complicate, ci mai degrabă simple și robuste, cu mecanică bună.
  • Peștii sălbatici sunt mai ușor de înțepat decât cei din carpodroame, care sunt prinși de nenumărate ori și care au învățat să se ferească de monturi.

montura

Prin urmare, Andrei va recomanda cateva solutii pentru a reusi sa prindeti crap mare, solutii pe care le puteti citi in articolul Sarulesti, Wild At Heart din cel mai nou numar al revistei PPT.

 

Postat de pe 2 Nov 2015, in categoria CRAP, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire