Stiuci de 9 kg pe balti de 50 de lei

Pe o baltă din apropierea Bucureștiului unde taxa este 50 lei este greu de crezut că mai poți prinde o știucă de 9 kg.

Pe o baltă din apropierea Bucureștiului unde taxa este 50 lei este greu de crezut că mai poți prinde o știucă de 9 kg. Ei bine, Bogdan Doncea și Bogdan Curelea au testat balta Chiroiu 4 și la fiecare partidă media capturilor a fost de cinci–şase ştiuci între 1,5–9 kg, dintre care patru ştiuci depăşeau greutatea de 6 kilograme.

Locurile unde au prins, nălucile, echipamentul și tehnicile de pescuit le poți afla în primul număr al revistei Pescuitul Pentru Toți.

Postat de pe 5 Apr 2012, in categoria SPOT, TESTE, VIDEO. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

5 Comments for “Stiuci de 9 kg pe balti de 50 de lei”

  1. Aleluia,
    Nu credeam sa mai existe asemenea locuri pe landa Bucuresti.
    Bine de stiut, ma duc 100%, la intoarce va trimit poze si impresii.

  2. ba astia cu balta, trai-v-ar mama voastra, sa nu care cumva sa va puna draq la un moment dat sa exterminati salaul sau stiuca din apa ca sa o faceti 100% de pasnic, ca va impusc! A ramas singura garla cu stiuca adevarata si mediu salbatic pe langa Bucuresti. Chit ca probabil nu va scoateti banii din pescuitul la rapitor, lasati macar sa se auto-populeze si nu mai dati voie sa se plece cu peste de pe balta. Ieri niste labagii care dedeau la stationar la pluta dupa caras si obleti prinsesera o marlita la kil la mamaliga si se dadeau de-a rostogolu ca ce captura au avut. Mie anul asta mi-a rupt textilul de 9 kg de 2 ori in aceai zi fara sa apuc sa vad pestele mai aproape de 10 m de mal si altii se inchina cu doua maini cand prind alevini de 1kg sau mai putin pe care ii baga in traista. Oricum, faceti draq ceva cu crocodilii aia ca tot nu reuseste nimeni sa ii scoata din apa. Eu a trebuit sa imi schimb mare parte din echipamentul de spinning care e adevarat in ultimii ani s-a constituit 90% pe pescuitul light si ultra light pentru salau. Alte fire…alte naluci…alte bete si asa s-au dus naibii banii de laptele praf al copilului :). Ar trebui sa va concetrati ca greutatea medie a pestilor sa fie undeva pe la 5-7 kg maxim. Or, din ce am vazut, sunt pana in 2 kg sau daca nu, au greutati care nu se pot estima decat la limita minima in functie de cat tine firul pana cand pocneste.

  3. Jean Paunescu

    Daca se face o asemenea publicitate ,mai mult ca sigur ca nu ve-ti prinde nimic ,nu de nepriceputi ,ci ca nu aveti ce !!!


LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire