Stiuci, salai, bibani, Franta, hai Romania!

Campionatul Mondial de Pescuit Rapitori din Barcă.
Franţa 4-5 octombrie 2014, Aix Les Bains, lacul Bourget

lotromania

La sfarsitul lunii septembrie 2014, lotul national porneste spre lacul Bourget (Franta) unde se va desfasura editia cu numarul 7 a Campionatului Mondial de pescuit la rapitori din barca. Cu naluci, bineinteles. In ciuda faptului ca lacul Bourget este o pista grea, un lac alpin cu adancimi medii de 84 de metri cu apa cristal, cu care nu suntem obisnuiti sa prindem stiuci, salai si bibani, componentii lotului sunt optimisti. Cel putin asa arata dupa reuniunile din tara.

peste

In materie de echipament, lotul national a fost “alimentat” de importatorii autohtoni cu nalucile care au avut cele mai bune rezultate in ultimii ani atat in Romania, cat si peste hotare: Livingston, Yum, Herakles, Z-Man, Berkley, Kopyto, Rapture, Savagear, Daiwa, Jaxon, Storm, Strike Pro, Berti, Big Hammer, Cormoran, Biwaa, carlige Fudo. Despre culori, modele si tehnici de pescuit cu aceste naluci veti putea citi intr-un articol viitor pe www.rapitorimania.ro.

Impression

Componenţă lot Franta 2014

berti

Echipa I – Eugen German  – Petre German

buzatu-anghelina

Echipa II – Sabin Buzatu  – Cristi Anghelina

mihaipreda

Echipa III – Cristian Dragotă – Mihai Preda

Deplasarea lotului Romaniei la acest eveniment este sponsorizata de Neumarkt, ALRS si KLM.

 

Impression

Urmariti si sustineti echipa nationala pe www.rapitorimania.ro si  www.lrs.ro.

Andy Arif – Capitan

Postat de pe 18 Sep 2014, in categoria SPINNING, SPOT. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire