Sunline Momentum 4×4

 

 Momentum 4×4 (egal 16!, ca-n banc) vine în două culori – un galben fluorescent de-ţi “ia ochii”, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, şi un verde închis, numai bun de pescuit la ştiucă în ape limpezi. După câteva ore de pescuit cu Momentum-ul galben, am observat o uşoară decolorare a primilor 20–25 de metri de fir, însă decolorarea o putem descrie ca normală, toate firele fluo pierzând culoare în primii metri. Firul se scufundă uşor (dar nu rapid), împletitura este foarte compactă, firul aproape că are diametru, are proprietăţi de lansare excelente, chiar şi pe frig. Disponibil pe role de 150 m (0,156 mm–0,312 mm) şi 200 m (0,260 mm–0,365 mm).

 

“Dacă vreţi să vă păstraţi firele textile cât mai mult timp, fără să le alteraţi caracteristicile iniţiale, de fiecare dată când ajungeţi acasă, după o partidă de pescuit, aveţi grijă să nu uitaţi mulineta cu firul ud în geantă. Scoateţi-o de acolo şi lăsaţi-o să se usuce 12–24 de ore, într-un loc uscat, în casă. Astfel, veţi preveni putrezirea prematură a firului.”

 

www.sunline.co.jp

Pret: 139–174 lei

Postat de pe 21 Jul 2012, in categoria PPT GEAR. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire