Suntem campioni mondiali!

Astazi s-a incheiat Campionatul Mondial de pescuit la crap, competitie gazduita, dupa cum bine stiti, de tara noastra. Vestea cea mai buna este ca Romania a devenit pentru prima data in istorie Campioana Mondiala, dupa alte cateva clasari meritorii in anii trecuti.

Romanii au fructificat avantajul “terenului” propriu si au reusit o performanta deosebita atat la nivel de lot cat si la nivel individual doua din cele trei echipe ale noastre obtinand si locul 1 pe sectoare.

Astfel cu un total de 6 puncte obtinute din doua locuri 1 si un loc 4 (1-4-1) echipa Romaniei devanseaza nationala Bulgariei, locurile 2-3-2 si nationala Serbiei 4-2-3. Elementul cheie al acestei victorii l-a constituit sectorul B. Daca inca de la inceputul partidei echipele noastre de pe sectoarele A si C s-au instalat confortabil pe primele pozitii ale clasamentului, in sectorul B lupta s-a dus pana la ultimul cantar. Desi pentru cateva ore si pe acest sector am detinut suprematia, lucrurile s-au complicat pe final si baietii nostrii au reusit numai locul 4, suficient insa, coroborat cu situatia de pe celelalte sectoare, pentru a urca pe prima pozitie a podiumului alaturi de celelalte doua echipe romanesti.

S-a incheiat asadar cel mai mare eveniment pescaresc organizat de tara noastra cu un rezultat extraordinar. Si pentru ca toate acestea trebuiau sa aiba cateva nume, iata componenta intregului lot al Romaniei:

1. CARSTOCEA FLORIN – Conducatorul delegatiei Romaniei

2. BENTU TEODOR – Vicepresedintele AGVPS

3. ORHEI OLIVIU – Seful Subcomisiei de Pescuit la Crap

4. SPASICI MIRCEA – Manager

5. MARTOIU VALERIU – pescar

6. LUKACS CLAUDIU – pescar

7. ROMAN FELIX – pescar

8. URECHE CATALIN – pescar

9. STEFAN FASIE – pescar

10. GHELASE IONEL – pescar

11. PETRAR TRAIAN – pescar

12. CHISCARI CATALIN – pescar

Comitet sprijin de organizare al lotului national:

1. MUNTEAN BOGDAN

2. STANCIU LIVIU

3. BRAGAU LAURENTIU

CLICK PE POZA PENTRU ZOOM

Articol aparut cu sprijinul www.pvtv.ro

Postat de pe 30 Sep 2012, in categoria SPOT, STIRI. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire