Test Groundbait!

După testele de boilies-uri solubile si pop-up-uri am decis sa realizăm un nou test marca Pescuitul pentru toţi. De această dată am testat groundbait-uri de la cele mai bine reprezentate firme de nadă din Romania, Carping, Senzor Planet şi Magic Bait.

 

Cum am gândit testul?

Cat mai simplu, pentru cele trei tipuri de groundbait am montat cate o lanseta care a ramas pe aceasi pozitie pe toata durata testului. Asezarea lansetelor am tras-o la sorti, astfel am folosit 2 baterii de lansete de cate 3 posturi.

Pe ce balta am fost?

Nu se putea alt lac decat MoaraVlasiei 2. Este lacul cu cea mai mare densitate de crap din Romania. Pentru un astfel de test, trebuie un lac pe care sa avem multe trasaturi.

Ce si cat am folosit?

Am folosit cate doua kilograme de groundbait de la fiecare firma, iar la carlig am folosit doar plastice .  Am incercat sa realizam acest test cat mai aproape de modul de abordare a pescarilor in partidelelor de placere. De la fiecare producator am introdus in test un aditiv special. Astfel fiecare groundbait pentru momitor a fost realizat doar cu aditivul indicat si apa din balta.

De ce test de groundbait?

Pentru ca groundbait-ul este poate cel mai folosit produs din gamele de nada de crap. Este ieftin, disponibil oricarui pescar,  foarte eficient chiar daca este folosit si intr-un pescuit izolat.

Mai multe detalii despre rezultatele si modul in care a fost realizat testul veti putea gasi doar in numarul 5 al revistei Pescuitul pentru toţi.

Postat de pe 12 Jan 2013, in categoria SPOT, TESTE. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire