Wiley X – Gravity

La pescuit, ochelarii de soare polarizanți nu mai sunt de multă vreme un moft ci o necesitate. Vorbim aici atât de pescuitul la răpitori cât și de pescuitul cu muscă artificială, acolo unde orice informație vizuală provenită de la fir se poate traduce într-un peste în drill.

Însă nu numai din acest motiv ochelarii au devenit indispensabili. Se întâmplă des, mai ales atunci când
pescuiesc mai mulți pescari în barcă să apară accidente, de foarte multe ori având consecințe foarte grave.

La târgul de pescuit EFTTEX 2012 de la Paris, cei din divizia europeana de la Wiley X și-au prezentat produsele binecunoscute în rândul pescarilor din circuitele profesioniste de bass, printre care și Skeet Reese, Edvin Evers sau Timmy Horton. Unul din modelele noi scoase pe piață este Gravity, model construit din plastic rezistent la șocuri și zgârieturi care prezintă o serie de “dotări” marca Wiley X.

Removable Facial Cavity Seal este o ramă de protecție din plastic, detașabilă, ce se montează în interior și care protejează ochii pescarului de vânt, transpirație, praf sau alte impurități. De asemenea aceasta nu lasă lumina periferică să treacă pe lângă ochelari și se pliază foarte bine pe fața pescarului datorită materialului moale, spongios atașat ramei, eliminându-se astfel eventualele influențe. În plus rama detașabilă este prevăzută și cu orificii care permit trecerea unui flux de aer pentru ca lentilele să nu se aburească.

Lentilele sunt și ele de o calitatea superioară, producătorul spunând că pe lângă faptul că sunt securizate oferă și protecție 100% la razele Ultra Violete și în plus amplifică foarte mult contrastul, rezultând astfel o imagine foarte clară, care nu obosește ochiul. Mai trebuie spus ca ochelarii vin într-un toc de protecție, foarte solid în care se găsesc pe lângă ochelari o cârpă cu microcristale și un șnur pentru purtat la gât.

Deocamdată nu sunt de găsit pe piața din România, nefiind niciun importator disponibil să aducă o firmă de ochelari al căror preț variază undeva în jurul a 90-150 de euro pe siteurile din străinătate.

Iată în câteva imagini cât de rezistente sunt lentilele acestor ochelari folosiți chiar de armata americană:

Mai multe detalii despre produsele celor de la Wiley X gasiti pe siteul lor – www.wileyx.eu

 

Postat de pe 13 Oct 2012, in categoria PPT GEAR, SPOT, VIDEO. Poti urmari raspunsurile la aceasta postare prin RSS. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 Comments for “Wiley X – Gravity”

 1. Dumbrava Razvan Aurel

  Un articol informativ, multumesc!
  Puteti da niste exemple de ochelari ce se gasesc in oferta de pe piata din Romania? Daca se poate sa furnizati link-uri spre anumite modele.

  Merci

 2. Dumbrava Razvan Aurel

  Acum mai bine de o saptamana si jumatate am lasat un comentariu la acest post , dar nu am primit nici o confirmare, nici nu a fost publicat. Comentariul nu a fost malitios.

  Mentionez ca aparea in continuu mesajul mesajul dumneavoastra va fi moderat.

  Imi puteti spune va rog ce s-a intamplat?


LASA UN COMENTARIU

Log in | Gabfire